BOOTJE HUREN GIETHOORN MET PICKNICK

@meemetlee | Leanne Reisblogger

Een bootje huren in Giethoorn met picknick is de perfecte manier om te genieten van een ontspannen dag op het water in een van de mooiste dorpen van Nederland. Giethoorn staat bekend om zijn pittoreske grachten, prachtige natuur en rustige sfeer. In deze blog nemen we je mee door alle aspecten van een dagje uit met een gehuurd bootje en een heerlijke picknick.

De Perfecte Picknick in Giethoorn

Zorg ervoor dat je een goed gevulde picknickmand meeneemt. Denk aan sandwiches, fruit, kaas, crackers, en natuurlijk een fles wijn of sap. Vergeet niet servetten, bestek en een picknickkleed.

Langs de grachten van Giethoorn vind je veel plekken met prachtige uitzichten en een rustige omgeving. Verken de natuurreservaten rondom Giethoorn, waar je kunt aanmeren en volop kunt genieten van de natuur.Wat te Doen Tijdens je Dagje uit in Giethoorn

Bezienswaardigheden Langs de Gracht

Ontdek de geschiedenis van Giethoorn in het Museum ’t Olde Maat Uus. Verken de wereld van mineralen en fossielen in De Oude Aarde.

Activiteiten op het Water

Stand-up paddleboarding, oftewel suppen, is een populaire activiteit in Giethoorn. Daarnaast zijn er verschillende veilige zwemplekken beschikbaar voor bezoekers.

Wandelen en Fietsen

Naast varen biedt Giethoorn ook wandel- en fietsroutes die je langs de mooiste plekjes van het dorp leiden.

Tips voor een Veilig en Plezierig Dagje Uit

Veiligheid staat voorop: Draag altijd een reddingsvest tijdens het varen. Respecteer de natuur: Laat geen afval achter en respecteer de flora en fauna van het gebied. Controleer de weersomstandigheden: Raadpleeg altijd de weersvoorspelling voordat je vertrekt.

CONTACT

Bel ons

Telefonische ondersteuning is
beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

+31 (0)521 36 1203

E-mail ons

Voor algemene vragen
Kunt u via e-mail contact met ons
opnemen.

info@punterwerf.nl

Bezoek ons

Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn


Op kaart bekijken