Vincent d
Vincent d
2022-08-20
Geverifieerd
Hebben de zaakjes goed voor elkaar met prachtige en goed onderhouden boten, wat het vaarplezier vergroor! Goede en heldere uitkeg over boot en vaarroute vooraf, kaarten en visitekaartje met telefoonnummer meegekregen voor het geval dat… Daarna lekker 3 uur gevaren in een prachtige en zeer goed onderhouden boot en lekker genoten van het mooie weer op de kanaaltjes in Giethoorn, de Bovenwijde en het Molengat. Een aanrader!!!
Lees verder
Cheryl V
Cheryl V
2022-08-03
Geverifieerd
Hele mooie boot en goede service! Hele mooie houten elektrische boot, mooiste die we gezien hebben. Kan je makkelijk met 6 tot 8 mensen op zitten. We waren door de file iets later dan gereserveerd, maar was geen probleem. Zeker aan te raden 👍🏻
Lees verder
Peter VDB
Peter VDB
2022-07-30
Geverifieerd
Luxebootjes met startplaats vanaf het veel rustigere Giethoorn Noord Dit bedrijf verhuurt de originele, hout afgewerkte luxe punterbootjes en staat zelfs garant voor de bouw ervan. Bijzonder aan te raden omdat je vertrekt vanaf het veel rustigere Giethoorn Noord. Zeer stille fluistermotoren met eenvoudige en leuke klikhendelbediening. Doordat je vertrekt vanaf hun rustig gelegen werf, vaar je gegarandeerd zowat alleen door Giethoorn Noord als je vroeg komt zoals ons (10 u), zelfs in het hoogseizoen. We hebben de volledige uitgebreide rode route van ca 15 km gedaan, absolute aanrader die je door het Klooster, de Bovenwijde, Zuideynde, en de drukke dorpsgracht loodst.
Lees verder
Geert
Geert
2022-07-28
Geverifieerd
Mooie natuur en een mooi bootje Mooie zelfgebouwde en goed onderhouden houten punter. Leuke afwisselende route met natuur en het dorp.
Lees verder
Gerrit B
Gerrit B
2022-07-24
Geverifieerd
Super goed Super alles goed geregeld. Mooie boot. Na verdwaald te zijn werden we na 1 telefoontje netjes en vlot opgehaald
Lees verder
J-P.W
J-P.W
2022-07-23
Geverifieerd
Goed bedrijf met mooie boten Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. Aardige wedewerkers die de tijd voor je nemen, ook voor de uitleg van de vaar routes en boten. Ze hebben ook zeer mooie boten.
Lees verder
Sara M
Sara M
2022-07-23
Geverifieerd
Nice boat rental in Giethoorn The boat is very comfortable and beautiful. The team is friendly and helpful. We recommend Wildeboer!!
Lees verder
Trulyasia83
Trulyasia83
2022-07-17
Geverifieerd
Une agréable journée en bateau Nous avons passé une très agréable journée avec le bateau d'Yvonne Wildeboer. La communication a été très bonne et efficace. Le bateau est confortable et esthétique, un vrai plaisir.
Lees verder
Doris D
Doris D
2022-04-17
Geverifieerd
Amazing experience by boat Great family business with the finest trip oak boats! Very welcoming and adapting to our needs and schedule! We recommend warmly!
Lees verder
Ed v
Ed v
2022-04-17
Geverifieerd
Geweldige boottocht Fantastische locatie om vandaan te vertrekken, supervriendelijke mensen en hele goede uitleg en tips. Iets te laat terug was geen enkel probleem werd voor vertrek al gezegd, dus geen stress. Hele mooie en fijne boten. Echt een aanrader!!!
Lees verder

ALUMINIUM PUNTERS

OVERZICHT VAN DE ALUMINIUM PUNTERS

ALUMINIUM PUNTER 5.75

Deze aluminium punter(5mm dik) is breed en extra in de boorden verhoogd. Dit geeft veel ruimte aan boord en maakt de boot veilig en hierdoor heeft u minder last van buiswater op de meren en bij wat meer wind.

Lengte : 5,75 m
Breedte : 1,77 m
Diepgang : 15 cm

Verkoopprijs: € 8995,- (inclusief 21% €BTW ) 

Er zijn bij de punter nu de volgende verbeterpunten doorgevoerd:

– De punter is nu 5 mm i.p.v. 4 mm dik

– De buis bovenop het boeisel is verzwaard/ robuuster 

– De bodem bestaat nu niet meer uit puntlassen, maar uit een vlakke traanplaat vloer. 

– De kisten zijn nu met sleutels af te sluiten 

– In  de bodem zijn standaard buizen doorgevoerd voor evt. bedrading van accu’s.

– De plastic scharnieren zijn vervangen voor RVS scharnieren

– De punter heeft een traileroog

– De zelflozers zijn praktischer gemaakt met een stop i.p.v. met afsluiters

– Er zijn nu standaard ventilatieroosters in de kisten gemaakt

– 5 punten op de boot aangebracht voor het vastmaken van touwen/ fenders en sloten

De punter is weer uit voorraad leverbaar!

De punter is uitermate geschikt als gezins punter, punter voor de verhuur en als vispunter. U heeft dan een punter met een grote voorkist, achterkist en twee ruime zijkisten welke uitgevoerd zijn met deksels, zodat u het een en ander kan opbergen en een gezellige rondzit heeft. De punter heeft een zelflozende dubbele bodem en traanplaat vloer (zie foto boven exclusief motor en kussens.)

De foto’s die hieronder geplaats zijn, zijn nog van het oudere type, voordat de verbeterpunten zijn aangebracht.

Er zijn diverse mogelijkheden wat uitvoering betreft leverbaar. Denkt u hierbij aan een console voor een stuur, een beschermbeugel voor de motor, een kabelaring met een leguaan,  een rubberen stootrand of een folie wrappen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Ook kunnen wij in samenwerking met de zeilmaker een set kussens of dekzeil verzorgen en hebben we goede contacten met de motor dealers om er een motor bij te leveren.


ZIE OOK ONZE VIDEO'S

CONTACT

Bel ons

Telefonische ondersteuning is
beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

+31 (0)521 36 1203

E-mail ons

Voor algemene vragen
Kunt u via e-mail contact met ons
opnemen.

info@punterwerf.nl

Bezoek ons

Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn


Op kaart bekijken