Vincent d
Vincent d
2022-08-20
Geverifieerd
Hebben de zaakjes goed voor elkaar met prachtige en goed onderhouden boten, wat het vaarplezier vergroor! Goede en heldere uitkeg over boot en vaarroute vooraf, kaarten en visitekaartje met telefoonnummer meegekregen voor het geval dat… Daarna lekker 3 uur gevaren in een prachtige en zeer goed onderhouden boot en lekker genoten van het mooie weer op de kanaaltjes in Giethoorn, de Bovenwijde en het Molengat. Een aanrader!!!
Lees verder
Cheryl V
Cheryl V
2022-08-03
Geverifieerd
Hele mooie boot en goede service! Hele mooie houten elektrische boot, mooiste die we gezien hebben. Kan je makkelijk met 6 tot 8 mensen op zitten. We waren door de file iets later dan gereserveerd, maar was geen probleem. Zeker aan te raden 👍🏻
Lees verder
Peter VDB
Peter VDB
2022-07-30
Geverifieerd
Luxebootjes met startplaats vanaf het veel rustigere Giethoorn Noord Dit bedrijf verhuurt de originele, hout afgewerkte luxe punterbootjes en staat zelfs garant voor de bouw ervan. Bijzonder aan te raden omdat je vertrekt vanaf het veel rustigere Giethoorn Noord. Zeer stille fluistermotoren met eenvoudige en leuke klikhendelbediening. Doordat je vertrekt vanaf hun rustig gelegen werf, vaar je gegarandeerd zowat alleen door Giethoorn Noord als je vroeg komt zoals ons (10 u), zelfs in het hoogseizoen. We hebben de volledige uitgebreide rode route van ca 15 km gedaan, absolute aanrader die je door het Klooster, de Bovenwijde, Zuideynde, en de drukke dorpsgracht loodst.
Lees verder
Geert
Geert
2022-07-28
Geverifieerd
Mooie natuur en een mooi bootje Mooie zelfgebouwde en goed onderhouden houten punter. Leuke afwisselende route met natuur en het dorp.
Lees verder
Gerrit B
Gerrit B
2022-07-24
Geverifieerd
Super goed Super alles goed geregeld. Mooie boot. Na verdwaald te zijn werden we na 1 telefoontje netjes en vlot opgehaald
Lees verder
J-P.W
J-P.W
2022-07-23
Geverifieerd
Goed bedrijf met mooie boten Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. Aardige wedewerkers die de tijd voor je nemen, ook voor de uitleg van de vaar routes en boten. Ze hebben ook zeer mooie boten.
Lees verder
Sara M
Sara M
2022-07-23
Geverifieerd
Nice boat rental in Giethoorn The boat is very comfortable and beautiful. The team is friendly and helpful. We recommend Wildeboer!!
Lees verder
Trulyasia83
Trulyasia83
2022-07-17
Geverifieerd
Une agréable journée en bateau Nous avons passé une très agréable journée avec le bateau d'Yvonne Wildeboer. La communication a été très bonne et efficace. Le bateau est confortable et esthétique, un vrai plaisir.
Lees verder
Doris D
Doris D
2022-04-17
Geverifieerd
Amazing experience by boat Great family business with the finest trip oak boats! Very welcoming and adapting to our needs and schedule! We recommend warmly!
Lees verder
Ed v
Ed v
2022-04-17
Geverifieerd
Geweldige boottocht Fantastische locatie om vandaan te vertrekken, supervriendelijke mensen en hele goede uitleg en tips. Iets te laat terug was geen enkel probleem werd voor vertrek al gezegd, dus geen stress. Hele mooie en fijne boten. Echt een aanrader!!!
Lees verder

LIGPLAATSEN

LIGPLAATSEN GIETHOORN

Aan de rand van het prachtige waterdorp Giethoorn met zijn beroemde grachten en bruggetjes ligt de goed bereikbare jachthaven van Punterwerf Wildeboer. Omgeven door een van de mooiste nationale parken van West-Europa, het nationaal park Weerribben-Wieden. Een prachtig water- en natuurrijk gebied. Watersportliefhebbers kunnen zich geen betere plek wensen. U kunt zich dan ook voorstellen dat onze ligplaatsen voor boten gewild zijn.

De jachthaven beschikt over mooie ruime ligplaatsen en heeft een centrale ligging in dit natuurrijke gebied, bestaande uit verschillende grote en kleinere meren. Naast de haven beschikken wij ook over twee overdekte botenloodsen. Wij hebben de mogelijkheid om boten voor het hele jaar te stallen, of alleen voor de wintermaanden. Voor de winter hebben wij tevens een verwarmde botenopslag op de zolder van onze werkplaats voor boten tot 2 ton. Ook voor reparaties of onderhoud aan uw boot kunt u bij ons terecht. De faciliteiten zijn aanwezig en in onze werkplaats kunnen wij boten tot 10 ton liften.

Ruime parkeergelegenheid!
Bij de meeste plaatsen is het mogelijk om dicht bij uw boot te parkeren, wij beschikken over meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het erf. Om bij onze ligplaatsen te komen, moet uw boot onder een vaste brug door met een doorvaarthoogte van ongeveer 2,30 meter. De diepgang is 85 cm. Mocht u buiten de gemeente Steenwijkerland wonen, geldt een tarief van € 36,30 voor de watertoeristenbelasting.

JAARPLAATSEN

OVERDEKTE BOTENLOODSEN

Ons bedrijf heeft 2 overdekte loodsen met ligplaatsen voor boten tot ongeveer 6,5 meter lengte. Wij hebben kleine boxen en grote boxen waar ook 2 smalle boten in passen. Af en toe komt er een plaats vrij. Voor een ligplaats kunt u altijd vrijblijvend informeren en u eventueel op de wachtlijst laten plaatsen. Wij nemen dan contact met u op als er voor uw boot een geschikte plaats vrij komt.

Prijzen:

Grote box: € 845,- incl. BTW per jaar

Halve box of kleine box € 430,- incl. BTW per jaar

LIGPLAATSEN IN DE BUITENHAVEN EN LANGS DE STEIGER

Wij beschikken ook over buitenplaatsen. Wij hebben zowel plaatsen in de buitenhaven als langs de steiger.

Prijzen:
Jaarplaatsen langs de steiger (max. lengte 7 meter): € 665,- incl. BTW per jaar.
Jaarplaatsen in de buitenhaven met diverse box breedtes: € 665,- incl. BTW per jaar (3,20 meter) tot € 842,50 incl. BTW per jaar (4 meter)
Stroom en water zijn inclusief.

WINTERSTALING

WINTER LIGPLAATSEN BINNEN OP DE BOVENVERDIEPING VAN DE WERKPLAATS

Stallingsprijs € 535,- incl. BTW.  

Deze prijzen zijn inclusief in/uit het water halen van de boot met een kraan, afspuiten van uw boot met de hogedrukreiniger en het takelen naar de bovenverdieping.

hijscapaciteit 1000 kg.

De boten gaan rond 1 november uit het water en begin april weer in het water

WINTERSTALLING BINNEN IN DE OVERDEKTE BOTENLOODSEN EN BUITEN

In het water: prijs op aanvraag

CONTACT

Bel ons

Telefonische ondersteuning is
beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

+31 (0)521 36 1203

E-mail ons

Voor algemene vragen
Kunt u via e-mail contact met ons
opnemen.

info@punterwerf.nl

Bezoek ons

Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn


Op kaart bekijken