LIGPLAATSEN

LIGPLAATSEN GIETHOORN

Aan de rand van het prachtige waterdorp Giethoorn met zijn beroemde grachten en bruggetjes ligt de goed bereikbare jachthaven van Punterwerf Wildeboer. Omgeven door een van de mooiste nationale parken van West-Europa, het nationaal park Weerribben-Wieden. Een prachtig water- en natuurrijk gebied. Watersportliefhebbers kunnen zich geen betere plek wensen. U kunt zich dan ook voorstellen dat onze ligplaatsen voor boten gewild zijn.

De jachthaven beschikt over mooie ruime ligplaatsen en heeft een centrale ligging in dit natuurrijke gebied, bestaande uit verschillende grote en kleinere meren. Naast de haven beschikken wij ook over twee overdekte botenloodsen. Wij hebben de mogelijkheid om boten voor het hele jaar te stallen, of alleen voor de wintermaanden. Voor de winter hebben wij tevens een verwarmde botenopslag op de zolder van onze werkplaats voor boten tot 2 ton. Ook voor reparaties of onderhoud aan uw boot kunt u bij ons terecht. De faciliteiten zijn aanwezig en in onze werkplaats kunnen wij boten tot 10 ton liften.

Ruime parkeergelegenheid!
Bij de meeste plaatsen is het mogelijk om dicht bij uw boot te parkeren, wij beschikken over meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het erf. Om bij onze ligplaatsen te komen, moet uw boot onder een vaste brug door met een doorvaarthoogte van ongeveer 2,30 meter. De diepgang is 85 cm. Mocht u buiten de gemeente Steenwijkerland wonen, geldt een tarief van € 36,30 voor de toeristenbelasting.

JAARPLAATSEN

OVERDEKTE BOTENLOODSEN

Ons bedrijf heeft 2 overdekte loodsen met ligplaatsen voor boten tot ongeveer 6,5 meter lengte. Wij hebben kleine boxen en grote boxen waar ook 2 smalle boten in passen. Af en toe komt er een plaats vrij.

Prijzen:

Grote box: € 845,- incl. 21 % BTW per jaar

Halve box of kleine box € 430,- incl. 21 % BTW per jaa

LIGPLAATSEN IN DE BUITENHAVEN EN LANGS DE STEIGER

Wij beschikken ook over buitenplaatsen. Wij hebben zowel plaatsen in de buitenhaven als langs de steiger.

Prijzen:
Jaarplaatsen langs de steiger (max. lengte 7 meter): € 665,- incl. 21 % BTW per jaar.
Jaarplaatsen in de buitenhaven met diverse box breedtes: € 665,- incl. 21 % BTW per jaar (3,20 meter) tot € 842,50 incl. 21 % BTW per jaar (4 meter).
Prijzen van stroom en water zijn inclusief.

WINTERSTALING

WINTER LIGPLAATSEN BINNEN OP DE BOVENVERDIEPING VAN DE WERKPLAATS

De Stallingsprijs is € 535,- incl. 21 % BTW.  

Deze prijzen zijn inclusief het in en uit het water halen van de boot (met een kraan), afspuiten van uw boot met de hogedrukreiniger en het takelen naar de bovenverdieping.

hijscapaciteit 1000 kg

De boten gaan rond 1 november uit het water en begin april weer in het water.

WINTERSTALLING BINNEN IN DE OVERDEKTE BOTENLOODSEN EN BUITEN

Deze prijs is op aanvraag.

CONTACT

Bel ons

Telefonische ondersteuning is
beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

+31 (0)521 36 1203

E-mail ons

Voor algemene vragen
Kunt u via e-mail contact met ons
opnemen.

info@punterwerf.nl

Bezoek ons

Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn


Op kaart bekijken