Aan de rand van het prachtige waterdorp Giethoorn met zijn beroemde grachten en bruggetjes ligt de goed bereikbare jachthaven van Punterwerf Wildeboer. Omgeven door een van de mooiste nationale parken van West-Europa, het nationaal park Weerribben-Wieden. Een prachtig water- en natuurrijk gebied. Watersportliefhebbers kunnen zich geen betere plek wensen. U kunt zich dan ook voorstellen dat onze ligplaatsen voor boten gewild zijn.

De jachthaven beschikt over mooie ruime ligplaatsen en heeft een centrale ligging in dit natuurrijke gebied, bestaande uit verschillende grote en kleinere meren. Naast de haven beschikken wij ook over twee overdekte botenloodsen. Wij hebben de mogelijkheid om boten voor het hele jaar te stallen, of alleen voor de wintermaanden. Voor de winter hebben wij tevens een verwarmde botenopslag op de zolder van onze werkplaats voor boten tot 2 ton. Ook voor reparaties of onderhoud aan uw boot kunt u bij ons terecht. De faciliteiten zijn aanwezig en in onze werkplaats kunnen wij boten tot 10 ton liften.

Ruime parkeergelegenheid!
Bij de meeste plaatsen is het mogelijk om dicht bij uw boot te parkeren, wij beschikken over meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het erf. Om bij onze ligplaatsen te komen, moet uw boot onder een vaste brug door met een doorvaarthoogte van ongeveer 2,30 meter. De diepgang is 85 cm. Mocht u buiten de gemeente Steenwijkerland wonen, geldt een tarief van € 36,30 voor de watertoeristenbelasting.

jaarplaatsen

Overdekte botenloodsen

Ons bedrijf heeft 2 overdekte loodsen met ligplaatsen voor boten tot ongeveer 6,5 meter lengte. Wij hebben kleine boxen en grote boxen waar ook 2 smalle boten in passen. Af en toe komt er een plaats vrij. Voor een ligplaats kunt u altijd vrijblijvend informeren en u eventueel op de wachtlijst laten plaatsen. Wij nemen dan contact met u op als er voor uw boot een geschikte plaats vrij komt.

Prijzen:
Grote box: € 790,- incl. BTW per jaar
Halve box of kleine box € 402,50 incl. BTW per jaar.

Ligplaatsen in de nieuwe buitenhaven en langs de steiger

Wij beschikken ook over buitenplaatsen. Wij hebben zowel plaatsen langs de steiger als plaatsen in de buitenhaven.

Prijzen:
Jaarplaatsen langs de steiger (max. lengte 7 meter): € 625,- incl. BTW per jaar.
Jaarplaatsen in de buitenhaven met diverse box breedtes: € 625,- incl. BTW per jaar (3,20 meter) tot € 787,50 incl. BTW per jaar (4 meter)
Stroom en water zijn inclusief.

winterstalling

Winter ligplaatsen binnen op de bovenverdieping van de werkplaats of in de nieuw gebouwde geïsoleerde schuur.

Stallingsprijs €42,50 per m2 inclusief BTW. (min 15m2)

Deze prijzen zijn inclusief in/uit het water halen van de boot met een kraan, afspuiten van uw boot met de hogedrukreiniger en het takelen van & naar de bovenverdieping/ transport naar nieuwe schuur.

De boten gaan rond 1 november uit het water en begin april weer in het water.

Winterstalling buiten

In het water: prijs op aanvraag