SLOEP HUREN GIETHOORN

Paul van Gaalen

Giethoorn is een bijzonder dorp dat vaak het ‘Venetië van het Noorden’ wordt genoemd vanwege de vele waterwegen. Door het huren van een sloep kun je de iconische huisjes, bruggetjes en natuur van dichtbij bekijken. Bij Punterwerf Wildeboer garanderen we een onvergetelijke ervaring dankzij onze makkelijk te varen sloepen en duidelijke uitleg.

Waar een sloep huren in Giethoorn?

Centraal gelegen in Giethoorn, is Punterwerf Wildeboer dé plek voor het huren van een kwaliteits sloep. Onze jarenlange ervaring en kennis van de wateren zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt varen en genieten van het mooie Giethoorn.

Sloep huren Giethoorn prijzen

Bij Punterwerf Wildeboer begrijpen we dat iedereen een andere behoefte en budget heeft. Daarom bieden we verschillende prijsklassen en pakketten aan. Of je nu voor een paar uur of een hele dag wilt varen, we hebben vast iets dat bij jou past.

sloep huren giethoorn

Sloep huren Giethoorn 6 personen

Reis je met je gezin, vrienden of als koppel? Geen zorgen! We hebben een breed assortiment aan sloepen die variëren in grootte. Onze 6 persoons sloep is erg populair voor groepen en gezinnen tot 6 personen.

Sloep huren Giethoorn 8 personen

Naast onze sloepen voor 6 personen, hebben we ook wat grotere sloepen die geschikt zijn voor 8 personen. Ben je dus met een grotere groep en wil je een sloep huren tot 8 personen of wil je wat meer ruimte, dan is onze ruime 8 persoons sloep de keuze voor jou!

Waarom een sloep huren in Giethoorn?

Door een sloep te huren in Giethoorn kan je op jouw eigen tempo al het mooie zien wat Giethoorn te bieden heeft. Vaar rustig door de prachtige wateren en geniet van de mooie natuur die Giethoorn. Door een sloep te huren bij Punterwerf Wildeboer begin je jouw vaartocht buiten het drukke, toeristische Giethoorn. Waardoor je eerst kan wennen aan het sturen van de boot en in alle rust kan genieten van de mooie natuur. Vervolgens vaar je richting het drukke gedeelte waar Giethoorn om bekendstaat en vaar je weer terug.

Bij Punterwerf Wildeboer staat de klant centraal. Wij bieden niet alleen kwaliteits sloepen, maar zorgen ook voor persoonlijke aandacht en service. Ons getrainde team staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en tips te geven over de mooiste routes.

Sloep huren giethoorn

Tips voor een veilige vaartocht

Giethoorn kan, vooral tijdens het hoogseizoen, heel erg druk zijn op het water. Daarom raden we altijd aan om op de hoogte te zijn van de vaarregels. En natuurlijk staan wij bij Punterwerf Wildeboer altijd klaar om advies en veiligheidstips te geven voor een fijne en veilige dag op het water. Je krijgt bij het huren van een sloep altijd een duidelijke uitleg en een handige kaart mee, zodat je weet welke route je het beste kunt varen. Zien we je binnenkort?

CONTACT

Bel ons

Telefonische ondersteuning is
beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

+31 (0)6 54 258 546

E-mail ons

Voor algemene vragen
Kunt u via e-mail contact met ons
opnemen.

info@punterwerf.nl

Bezoek ons

Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn


Op kaart bekijken