Na een jaar en bijna 5 maanden….

We zijn er weer. We kunnen weer volop aan het werk in onze nieuwe werkplaats. Nog de laatste punten op de i en dan moeten we weer vooruit kijken. Weer verder waar het in September 2016 allemaal even ophield. We gaan in april starten met 9 houten en 2 aluminium verhuurpunters.

Presenteren u graag onze nieuwe website gebouwd door onze dorpsgenoot Ronald de Boer. Een mooie site waarbij we u een indruk geven van wat wij vanaf nu weer voor u kunnen betekenen. Tijdelijk waren een aantal plaatsen in onze haven niet beschikbaar door de bouwactiviteiten. We hebben daar nu weer plaats voor boten met een diepgang van 85 cm. De botenloodsen liggen vol, maar kunnen u voor een plekje binnen op een wachtlijst plaatsen.

Op onze facebookpagina Punterwerf Wildeboer laten we zien hoe de bouw verlopen is en gaan we regelmatig wat onderhanden werk laten zien van ons vakmanschap en activiteiten op de werf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *