Na 15 maanden…

Gelukkig is het zover… We zijn afgelopen weekend verhuisd naar de nieuwe werkplaats. De kleine werkplaats achter de botenloods was een mooie uitkomst voor even, maar echt voor nood, het dak hiervan is erg lek en ook stond de vloer regelmatig vol plassen water. Aankomend zomer gaan we deze vervangen voor een nieuwe schuur.

Alle wanden zijn dicht, van binnen en van buiten. We kunnen nu weer volop aan het werk. We hebben goed zicht door de led verlichting en het is behaaglijk warm in de werkplaats. De houtkachel heeft plaatsgemaakt voor een warmtepomp installatie die aangesloten is op de vloerverwarming. Een mooi veilig systeem.

De timmermannen die ingehuurd zijn door Aannemersbedrijf Dedden en de werknemers van Installatiebedrijf Faber zijn bezig met de laatste werkzaamheden. Het elektra hier en daar nog aansluiten, het aanleggen van de toiletten en tappunten voor het water, inrichten van de hal, het trappenhuis en het magazijn en de laatste afwerkingen. Zo langzamerhand komt het einde een beetje dichterbij. Ook gaat Erik Boer beginnen om alles rond de nieuwe werkplaats opnieuw te bestraten. Wat is er al veel werk verzet de afgelopen maanden en wat wordt het weer mooi.

Binnenkort gaan we beginnen aan een nieuwe opdracht. Wij mogen weer een rondvaartpunter bouwen voor Toeristisch Varen Zutphen. We laten u graag meekijken.

Neem ook eens een kijkje op onze facebookpagina Punterwerf Wildeboer, daar kunt u onze activiteiten en foto’s van de bouw bekijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *