Na 10 maanden…

Na vele maanden werkzaamheden achter de schermen is de aannemer op 10 Juli begonnen met het plaatsen van de staalconstructie voor de bouw van de nieuwe werkplaats. Wij hopen dat eind oktober deze in gebruik genomen kan worden. Het is de bedoeling dat de werkplaats weer 1 op 1 terug gaat komen met wat kleine aanpassingen.

Ook voor de schermen is er al veel gebeurd. De botenloodsen zijn volledig gerestaureerd en ook is het asbestdak van de houtopslag vervangen. De bedrijfswoning is voorzien van een nieuwe rieten kap, die door de bluswerkzaamheden flink beschadigd was. Wat zijn we blij met de brandweer dat ze door een waterscherm aan te leggen en het dak uren flink nat te houden, zo onze woning hebben kunnen behouden en wij nog een goede basis hebben om opnieuw te kunnen beginnen..

Henk is volop aan het werk in zijn tijdelijke werkplaats waar hij kleine onderhoudswerkzaamheden kan verrichten. Daarnaast is hij nieuwe boten aan het bouwen. Een nieuwe eiken werkpunter voor een klant is begin dit jaar afgeleverd en onlangs een nieuw eiken vlot. Nu is hij al flink op weg met de bouw van een Beulakermeer punter. Ondertussen heeft hij ook nog verhuurpunters gebouwd, zodat de verhuur alvast een doorstart heeft kunnen maken met een aantal punters. We houden u graag op de hoogte hoe het verder gaat…

U kunt ook op onze facebookpagina Punterwerf Wildeboer de bouw en activiteiten van de werf volgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *