Vincent d
Vincent d
2022-08-20
Geverifieerd
Hebben de zaakjes goed voor elkaar met prachtige en goed onderhouden boten, wat het vaarplezier vergroor! Goede en heldere uitkeg over boot en vaarroute vooraf, kaarten en visitekaartje met telefoonnummer meegekregen voor het geval dat… Daarna lekker 3 uur gevaren in een prachtige en zeer goed onderhouden boot en lekker genoten van het mooie weer op de kanaaltjes in Giethoorn, de Bovenwijde en het Molengat. Een aanrader!!!
Lees verder
Cheryl V
Cheryl V
2022-08-03
Geverifieerd
Hele mooie boot en goede service! Hele mooie houten elektrische boot, mooiste die we gezien hebben. Kan je makkelijk met 6 tot 8 mensen op zitten. We waren door de file iets later dan gereserveerd, maar was geen probleem. Zeker aan te raden 👍🏻
Lees verder
Peter VDB
Peter VDB
2022-07-30
Geverifieerd
Luxebootjes met startplaats vanaf het veel rustigere Giethoorn Noord Dit bedrijf verhuurt de originele, hout afgewerkte luxe punterbootjes en staat zelfs garant voor de bouw ervan. Bijzonder aan te raden omdat je vertrekt vanaf het veel rustigere Giethoorn Noord. Zeer stille fluistermotoren met eenvoudige en leuke klikhendelbediening. Doordat je vertrekt vanaf hun rustig gelegen werf, vaar je gegarandeerd zowat alleen door Giethoorn Noord als je vroeg komt zoals ons (10 u), zelfs in het hoogseizoen. We hebben de volledige uitgebreide rode route van ca 15 km gedaan, absolute aanrader die je door het Klooster, de Bovenwijde, Zuideynde, en de drukke dorpsgracht loodst.
Lees verder
Geert
Geert
2022-07-28
Geverifieerd
Mooie natuur en een mooi bootje Mooie zelfgebouwde en goed onderhouden houten punter. Leuke afwisselende route met natuur en het dorp.
Lees verder
Gerrit B
Gerrit B
2022-07-24
Geverifieerd
Super goed Super alles goed geregeld. Mooie boot. Na verdwaald te zijn werden we na 1 telefoontje netjes en vlot opgehaald
Lees verder
J-P.W
J-P.W
2022-07-23
Geverifieerd
Goed bedrijf met mooie boten Bij aankomst zeer vriendelijk ontvangen. Aardige wedewerkers die de tijd voor je nemen, ook voor de uitleg van de vaar routes en boten. Ze hebben ook zeer mooie boten.
Lees verder
Sara M
Sara M
2022-07-23
Geverifieerd
Nice boat rental in Giethoorn The boat is very comfortable and beautiful. The team is friendly and helpful. We recommend Wildeboer!!
Lees verder
Trulyasia83
Trulyasia83
2022-07-17
Geverifieerd
Une agréable journée en bateau Nous avons passé une très agréable journée avec le bateau d'Yvonne Wildeboer. La communication a été très bonne et efficace. Le bateau est confortable et esthétique, un vrai plaisir.
Lees verder
Doris D
Doris D
2022-04-17
Geverifieerd
Amazing experience by boat Great family business with the finest trip oak boats! Very welcoming and adapting to our needs and schedule! We recommend warmly!
Lees verder
Ed v
Ed v
2022-04-17
Geverifieerd
Geweldige boottocht Fantastische locatie om vandaan te vertrekken, supervriendelijke mensen en hele goede uitleg en tips. Iets te laat terug was geen enkel probleem werd voor vertrek al gezegd, dus geen stress. Hele mooie en fijne boten. Echt een aanrader!!!
Lees verder

BOOT HUREN GIETHOORN

@meemetlee | Leanne Reisblogger

Boot huren in Giethoorn bij Punterwerf Wildeboer

In Giethoorn Noord, aan de rand van dit mooie waterdorp, staat nog een van de laatste twee punterwerven van Giethoorn. Een gastvrij ambachtelijk familiebedrijf, dat al sinds 1933 op de huidige locatie gevestigd is en waarbij de liefde voor de punter al generaties lang wordt doorgegeven.

Vanaf onze Punterwerf kunt u een vaartocht maken in een, bij ons op de werf gebouwde, eikenhouten punter. De punter is een zeer stabiele en veilige boot. Hij werd van oudsher overal voor ingezet, want wegen waren er niet, alles ging per boot. Men voer vroeger alleen maar met de vaarboom. Dit is het bekende “punteren” door de grachten. Giethoorn is hierdoor beroemd geworden!

U vindt comfort en veiligheid belangrijk? Wij ook!
Daarom hebben we onze boten iets breder gemaakt en extra in de boorden verhoogd. Daardoor is het nog ruimer aan boord en de boot nog veiliger. Bovendien heeft u zo minder last van het buiswater op de meren en bij meer wind. De boten zijn voorzien van ruime zitkisten waar u uw spullen in kunt opbergen en waarop u gezellig naar elkaar toe kunt zitten. Doordat de punter is gemaakt van eikenhout ligt hij heel stabiel in het water. Graag geven wij u ook een kussen mee aan boord en voor de frissere dagen hebben we lekkere warme fleecedekens voor u. De punter is geschikt voor 8 volwassen personen.

Kortom, dé ideale verhuurboot!

Heeft u vragen of passen de tijden niet binnen uw mogelijkheden, neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar op de volgende telefoonnummers: 0031 (0)521 361203 of 0031 (0)6 54258546.

Op de foto’s ziet u nog de rood/wit geblokte kussens. Wij hebben deze sinds corona in ons land is vervangen voor mooie afneembare kunstlederen rode hoezen!

Beleef het adembenemende natuurrijke gebied van Nationaal park Weerribben en Wieden vanaf het water.

Wat maakt varen in Giethoorn zo leuk!
Vanaf onze werf kunt u met de boot verschillende kanten op varen om onze prachtige omgeving te ontdekken. Gaat u voor de rust, dan vaart u richting de Weerribben, door de dorpsgracht van Dwarsgracht of maakt u een boottocht door het schilderachtige Giethoorn Noord en het natuurgebied rondom de dorpskern. Houdt u meer van een gezellige drukte, dan kunt u naar de dorpsgracht van Giethoorn Zuid. Het dorp is erg fotogeniek met zijn sprookjesachtige taferelen, paden, waterwegen en talloze bruggetjes, mooie rietgedekte boerderijen en prachtig aangelegde tuinen. U kunt dan onderweg even uit de boot stappen bij een uitnodigend terras, een museum, een aanlegsteiger bij een rietkraag of het eilandje midden op het Bovenwijde.

De elektromotor van de punter is eenvoudig te bedienen. Voordat u vertrekt geven wij u graag een uitleg over de motor en ontvangt u de vaarkaart van het gebied. Het parkeren bij ons is gratis! Net als het zwemvest voor de kinderen. Veiligheid gaat boven alles!

Komt u met de bus, dan is het maar een klein stukje lopen, de halte ligt nog geen 150 meter van de Punterwerf.

Bent u met de auto dan hoeft u alleen de straat over te steken (vanaf onze eigen privé parkeerplaats) naar de verhuurboten.

Prijzen verhuur eikenhouten boot

Bij Punterwerf Wildeboer kunt u een boot huren voor anderhalf uur uur, meerdere uren en zelfs een hele dag.

De huurprijs van de punter (max. 8 personen) is € 30,- per uur

(De minimale huurtijd op reservering is 2 uur in de ochtend of 3 uur in de middag.)

Het huren van de punter voor de hele dag kost € 150,-

Ook is het mogelijk om de punter voor meerdere dagen te huren, prijs op aanvraag.

HOUTEN PUNTERSLOEP 600

U vindt comfort en veiligheid belangrijk? Wij ook! Daarom hebben we onze boten iets breder gemaakt en extra in de boorden verhoogd. Daardoor is het nog ruimer aan boord en de boot ook veiliger. Bovendien heeft u zo minder last van het buiswater op de meren en bij meer wind.

De boten zijn voorzien van ruime zitkisten waar u uw spullen in kunt opbergen en waarop u gezellig naar elkaar toe kunt zitten. Doordat de Punter (sloep) is gemaakt van eikenhout ligt hij heel stabiel in het water. Graag geven wij u ook een kussen mee aan boord en voor de frissere dagen hebben we lekkere warme fleecedekens voor u. De punter is geschikt voor 8 volwassen personen.

CONTACT

Bel ons

Telefonische ondersteuning is
beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

+31 (0)521 36 1203

E-mail ons

Voor algemene vragen
Kunt u via e-mail contact met ons
opnemen.

info@punterwerf.nl

Bezoek ons

Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn


Op kaart bekijken