logo punterwerf

Discover Giethoorn in a different way!

HIRE AN
AUTHENTIC GIETERSE PUNTER
WITH ELECTRIC MOTOR

foto: Andries de La Lande Cremer

BOAT RENTAL GIETHOORN

ABOUT OUR PUNTERWERF

REVIEWS

Zijian W
Zijian W
14/07/2024
Wonderful Geweldige ervaring. Vriendelijk personeel. Ik zou gezinnen en bedrijven aanraden om hun boot te huren. Ook hier is het mogelijk om boten te bouwen!
Passenger15922730125
Passenger15922730125
03/07/2024
Ik raad deze kans voor iedereen aan, je huurt niet alleen een Boston, maar weet ook een plek, waar de boten geboren zijn! Het bedrijf is professioneel, de boot is authentiek en de leukste in de stad. We namen een zeer comfortabele en plezierige vier onze cirkel, met een deel uit en in het dorp ook.
alanabalk
alanabalk
30/06/2024
Mooie boten en leuk rondje richting het centrum om te varen! Erg mooie boten met fijne kussens en schoon. Fijn geholpen voor vertrek en bij terugkomst! Ligt iets buiten het centrum maar juist daarom ook een heel leuk stukje varen ook buiten het centrum. Zeker een aanrader om juist hier vandaag te starten en zo een iets ruimer rondje Giethoorn te varen en te zien.
Richard M
Richard M
30/06/2024
Rust Wat een prachtige plek om je boot te huren. Vanaf hier vaar je door de dorpsgracht van het rustige Giethoorn noord door. Waar het net zo mooi is, maar minder druk dan Giethoorn zuid.
travelbug
travelbug
29/06/2024
Prachtige eiken boten met gevoerde zitting Prachtig vervaardigde boten - de mooiste verhuur zagen we toen we de omgeving verkenden - en een heel bijzonder pand waar u het familiebootmaken kunt bekijken dat al generaties aan de gang is. Ze gaven een grondige uitleg over hoe het gebied te navigeren en de (stille! ) elektrische boot te bedienen en gaf ons zelfs dekens, want het was een beetje koud toen we begonnen. We waren blij om onze reis hier te beginnen, een beetje verwijderd van het drukke stadsgebied vol toeristen, want we hadden een mooie, rustige en grotendeels eenzame verkenning van deze idyllische plek voordat we veel andere boten tegenkwamen. Luister naar het advies van de gids over het schoonmaken van planten/riet uit de motor als dat nodig is! Dat hoefden we niet omdat we planten in de motor konden vermijden, maar we zagen dat anderen moeite hadden met het vertragen van de motoren door het niet opvolgen van instructies hierover.
Lisa G
Lisa G
25/06/2024
Geweldige zelfstandige boottocht We hebben genoten van onze boottocht. Ze hebben de mooiste boten in de hele omgeving. Ze maken al generaties lang boten en ze zijn mooi en comfortabel om in te varen.
Tim
Tim
05/06/2024
Aanrader! Wat een mooi bedrijf! Het begon met een fijn contact voorafgaand aan het huren van de authentieke punter waarbij werd meegedacht met tijdstip en de lunchlocatie. Vandaag hartelijk ontvangen waarbij de eigenaresse zeer uitgebreid de tijd voor ons nam en een tweetal mooie routes uitstippelde. De authentieke puntersloep ziet er fantastisch uit, is erg makkelijk te bevaren en comfortabel. Naderhand nog een korte rondleiding in de werd waar de sloepen (in eigen huis) worden vervaardigd. Heerlijk gevaren en mijn tante (79) heeft genoten en een fantastische dag gehad! Nogmaals dank en aanrader!
Mircea Dragoi
Mircea Dragoi
02/06/2024
Ervaar Giethoorn per traditionele eikenhouten boot - elektrische motor Het was een heel prettige ervaring, Yvonne was erg aardig, legde alles uit en hielp ons begrijpen waar we moesten varen en hoe we door de grachten moesten navigeren. Giethoorn is natuurlijk geweldig, en de boten zijn zo comfortabel en stil (elektrische voortstuwing). Het is een familiebedrijf, je kunt hun werkplaats zien waar Henk Wildeboer deze prachtige eikenhouten boten bouwt. Absoluut een aanrader!
Tabois
Tabois
20/05/2024
Fantastisch ervaring, een super leuk dagje uit. 🚀 β˜€οΈβ˜€οΈ Zeer prettige en vriendelijke ontvangst en ruime parkeergelegenheid. Alles keurig netjes verzorgd en uiterst behulpzame medewerkers en je krijgt duidelijke uitleg. Wel handig als je per ongeluk de verkeerde afslag neemt zoals onsβ€¦πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ maar alles is verder goed gegaan. De boot is helemaal van hout en ziet er echt fantastisch uit , fris, schoon en netjes en is echt heel ruim. 4+ personen. Lekkere zachte kussens enz. We zijn al vaker in Giethoorn geweest maar hier is het echt klasse!! en geen verwaarloosde onverzorgde boel. De omgeving en de vaarroute is super mooi en rustgevend en we hebben een fantastische dag gehad.β˜€οΈβ˜€οΈβ˜€οΈ Echt heel erg leuk om (met je gezin) een keer naar toe te gaan. Dus een echte aanrader voor iedereen !!!
Henrique
Henrique
12/05/2024
Beste bootverhuur van Giethoorn Ik wilde een boot huren voor een familierondvaart en heb voor Punterwerf Wildeboer gekozen op basis van de goede online recensies. Ik ben blij om te kunnen bevestigen dat de hoogste beoordeling welverdiend is! Het was gemakkelijk om online te boeken en het personeel was erg vriendelijk en gaf instructies en tips voor de middag. De boot was erg mooi, ruim en comfortabel. Het was gemakkelijk om te rijden en het voelt heel veilig. Ik raad het zeker aan.

@meemetlee | Leanne Reisblogger

GIETHOORN

CONTACT

Call us

You can reach us
from 9 am to 5 pm.
We speak English

+31 (0)521 36 1203

E-mail us

For general questions
You can contact us by
e-mail.

info@punterwerf.nl

Visit us

Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn


View on map