Discover Giethoorn in a different way!

HIRE AN
AUTHENTIC GIETERSE PUNTER
WITH ELECTRIC MOTOR

foto: Andries de La Lande Cremer

BOAT RENTAL GIETHOORN

ABOUT OUR PUNTERWERF

REVIEWS

Gamze Yuce
Gamze Yuce
21/05/2023
Volkomen waar hoe professioneel, vriendelijk en behulpzaam ze zijn. Op basis van deze positieve reacties hebben wij dit bootje gehuurd en volkomen waar hoe professioneel, vriendelijk en behulpzaam ze zijn. Ik raad iedereen de Wildeboer aan! Grote boot, ruimte genoeg om spullen mee te nemen en een mooie vaarroute.
Esmee
Esmee
19/05/2023
Stabiele veilige boot met goede instructie vooraf en duidelijke vaarkaart! Top verhuurbedrijf! Mooi onderhouden boot! Vandaag een electrische eikenhouten boot gehuurd bij Wildeboer. Wat een goede keuze is dat geweest! Wij kregen vooraf een duidelijke instructie van het gebruik van de motor en werden echt zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Daarna kregen we voor ieder een fleecedeken mee en we zaten echt goed en ruim op zachte mooie rode kussentjes!De boot was zeer stabiel! Erg fijn en goed onderhouden.Wat achteraf heel erg fijn bleek was de zeer duidelijke en gedetailleerde vaarroute kaart met nummers en foto's. We herkenden hierdoor iedere plek en zijn nooit verkeerd gevaren.Complimenten voor dit idee van een vaarkaart met foto's.Wat hebben wij met onze kinderen van 8 en 10 genoten vandaag! Zonnig weer, weinig wind en zo'n fijne boot. Makkelijk te besturen en we voelden ons veilig erin.Door enorme drukte in Giethoorn kwamen we buiten onze 3 uur huurtijd terug. Maar er werd niet moeilijk gedaan en er was begrip voor deze situatie. De 15 minuten te laat terug vormde geen probleem en keurig werden wij weer op weg geholpen voor nog een goede tip om in het centrum zelf te parkeren om nog even te wandelen door Giethoorn.Kortom: Een aanrader om te huren bij Wildeboer als u service, vriendelijkheid en een gezellige dag varen zoekt zonder zorgen te hebben om de weg te vinden of dat uw boot niet stabiel is.Je kunt daarnaast parkeren in het weiliand tegenover de werf, wat gratis is. Wel zo praktisch.Je huurt een boot buiten direct alle drukte van Giethoorn, waardoor er tijd is om te wennen aan de boot en u een prachtige route ook heeft door mooi natuurgebied rondom Giethoorn!Tip: picknick op het eiland gelegen in Bovenwijde.
Tijn
Tijn
05/05/2023
Lekker dagje genieten op t water. Fijn bedrijf. Gastvrij en behulpzaam. Boten waren perfect en in zeer goede staat. We waren met een gezin van 5 en een hond. Ruimte zat op de boot. We kregen dekentjes mee en hadden zelf eten en drinken mee om lekker op t water te chillen. Houdt rekening met de terugtocht aangezien ze buiten t dorp zijn gevestigd. Je doet er langer over dan je denkt 😉 Uiteindelijk 3,5 uur gevaren. Zeker voor herhaling vatbaar.
Mayara C.
Mayara C.
25/11/2022
Conoceras todo en 2 horas El mejor horario es por la manana. Lo mas temprano possible. El paseo es muy bonito. La ciudad pequena y bella
Bram
Bram
03/11/2022
Mooiste en beste boot in Giethoorn Het bootverhuurbedrijfje is net buiten het centrum gelegen waardoor je eerst door een mooi stukje natuur vaart en langs het meer vooraleer je het dorp binnenvaart.De boot was prachtig en van zeer goede kwaliteit, veel beter dan de andere boten die we zijn tegengekomen; tevens zeer goed onderhouden en zeer net.De bootverhuurster is zeer vriendelijk en rekende ons geen extra kosten aan toen we de boot een half uur té laat binnenbrachten.Twee dagen later zijn we nog eens teruggegaan om een grotere toer in het natuurgebied te doen en vanuit de uitkijktoren een mooi panorama te aanschouwen.Op het einde hebben we de bootwerf van het familiebedrijfje kunnen zien. Voor ons is dit zeker het allerbeste adres in Giethoorn.
Liesbet V
Liesbet V
02/11/2022
Topervaring bij kleinschalige ambachtelijke bootverhuurder We werden heel hartelijk ontvangen door de familie Wildeboer. De prachtige boten worden door hen zelf gemaakt.. We hadden het geluk dat we eventjes konden piepen in de werkplaats zelf, indrukwekkend.. Meneer nam de tijd om ons de route rustig uit te leggen en we kregen ook nog eens een plannetje mee en een telefoonnummer voor in geval van nood ( wat we gelukkig niet nodig hadden).. Omdat het best wel fris was kregen we ook dekentjes mee die goed van pas kwamen..Voordeel van het frissere weer was dat het super rustig was op het water... De route die wij deden ging ook niet door het echt toeristische centrum maar dat vonden we een plus.. Nadien hebben we nog het echte centrum te voet verkend en zagen we dat het bootje dat wij huurden echt wel het mooiste was :). Ook de prijs viel super goed mee...
Dean from Cambridge
Dean from Cambridge
02/11/2022
Great service Fantastic. So nice to sail a traditional vessel. I loved supporting this traditional boat building family. Very authentic.
Audrey H
Audrey H
04/10/2022
Wonderful experience in every way!! We enjoyed the boat ride very much! This rental place is at the north end of the town of Geithoorn, and well worth the couple of extra minutes if you are coming from the centre of town. You have many more options for tour routes from here, and will see more of the nature and farms than taking a boat from the centre of town. Our host Yvonne was very accommodating, her English was fantastic and she spent time to ensure we were comfortable with our planned route and with driving the boat. We highly recommend this boat rental. There is a lovely restaurant where you can stop for lunch too. Also we would recommend to come later in the season when the canals are not so full with boats, we had no problem navigating our way, with the help of great maps provided. It has been the highlight of our trip for sure!!
Ad D
Ad D
09/09/2022
Leuk dagje varen Giethoorn Wij hebben met z'n tweeën een punter gehuurd.Bij aankomt hebben we de auto gratis geparkeerd hier is voldoende ruimte voor.We werden uiterst vriendelijk ontvangen Na ons aangemeld en het formulier te hebben ingevuld, kregen we een duidelijke uitleg over de route en de werking van de boot.Ook kregen we een kaart van de route mee.Het is een mooie omgeving om te varen, met wat smalle en bredere gedeeltes.Ook een klein en wat grotere meertjes met wat eilandjes. De route door Giethoorn was gezellig en gelukkig niet zo druk.Al met al een leuke ervaring.Met een hele leuke boot.
Vincent d
Vincent d
20/08/2022
Hebben de zaakjes goed voor elkaar met prachtige en goed onderhouden boten, wat het vaarplezier vergroor! Goede en heldere uitkeg over boot en vaarroute vooraf, kaarten en visitekaartje met telefoonnummer meegekregen voor het geval dat…Daarna lekker 3 uur gevaren in een prachtige en zeer goed onderhouden boot en lekker genoten van het mooie weer op de kanaaltjes in Giethoorn, de Bovenwijde en het Molengat. Een aanrader!!!

@meemetlee | Leanne Reisblogger

GIETHOORN

CONTACT

Call us

You can reach us
from 9 am to 5 pm.
We speak English

+31 (0)521 36 1203

E-mail us

For general questions
You can contact us by
e-mail.

info@punterwerf.nl

Visit us

Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn


View on map