Ook voor tuinmeubelen kunt u bij Punterwerf Wildeboer terecht. Op de foto’s ziet u een prachtig tuinstoelontwerp van robuust eikenhout in ongelakte uitvoering en diverse afwerklagen. Ook een bijpassende tafel in de gewenste maat kunnen wij leveren.

Tuinset (exclusief kussens):
onbehandeld € 3.550,- inclusief BTW
carbobruin met lijnolie € 4.675,- inclusief BTW
gelakt € 5.350,- inclusief BTW

(Andere behandelmethoden in overleg)

Tafel (ook apart leverbaar):
(lengte 2,00 meter x breedte 0,90 meter. x hoogte 0,71 meter, met massief blad van 5 cm dik)
onbehandeld € 800,- inclusief BTW

(Behandeling en prijzen hiervan in overleg!)

Tuinstoelen (ook per stuk leverbaar):
onbehandeld € 687,50 inclusief BTW
carbobruin met lijnolie € 968,50 inclusief BTW
gelakt € 1.137,50 inclusief BTW
(Andere behandelmethoden in overleg. Wij kunnen deze tuinset ook vervaardigen van andere houtsoorten, dan is de prijs op aanvraag.)

Overige produkten

Sleeën
Door de winters van de afgelopen jaren hebben we zelfs een aantal sleeën gemaakt.

Bloembakken
Wij hebben op ons terras D ‘ellige huisgemaakte meubelen staan, die daar voor het grote deel de sfeer bepalen. Deze mooie bloembakken dragen daar zeker hun steentje aan bij. Een echte eyecatcher.

Meubels
Voor onze oudste en jongste zoon hebben we bedden gemaakt in zowel vuren- als eikenhout, waarbij de poten zijn gemaakt van staal. Deze meubelen zijn eenvoudig, robuust, onverwoestbaar en tijdloos!

Tuinbanken & Picknicktafels
Voor tuinbanken of picknicktafels kunt u ook bij ons terecht. Op de foto staat een tuinbank die al ruim 15 jaar volop in gebruik is. Natuurlijk één brok onverwoestbaar eiken!

Voor uw eigen ideeën en wensen staan wij natuurlijk ook open! Graag maken wij na overleg over de mogelijkheden een vrijblijvende offerte.