ALUMINIUM PUNTERS

OVERZICHT VAN DE ALUMINIUM PUNTERS

ALUMINIUM PUNTER 5.75

Deze aluminium punter(4mmdik) is breed en extra in de boorden verhoogd. Dit geeft veel ruimte aan boord en maakt de boot veilig en hierdoor heeft u minder last van buiswater op de meren en bij wat meer wind.

Lengte : 5,75 m
Breedte : 1,77 m
Diepgang : 15 cm

Verkoopprijs: € 8155,- ( inclusief BTW ) (prijsindicatie i.v.m. met extreme marktwerking)

Door enorme drukte bij de aluminium botenbouwers, is deze punter dit vaarseizoen niet meer leverbaar!

De punter is uitermate geschikt als gezins punter, punter voor de verhuur en als vispunter. U heeft dan een punter met een grote voorkist, achterkist en twee ruime zijkisten welke uitgevoerd zijn met deksels, zodat u het een en ander kan opbergen en een gezellige rondzit heeft. De punter heeft een zelflozende dubbele bodem en traanplaat vloer (zie foto boven exclusief motor en kussens

Er zijn diverse mogelijkheden wat uitvoering betreft leverbaar. Denkt u hierbij aan een console voor een stuur, een beschermbeugel voor de motor, een kabelaring met een leguaan,  een rubberen stootrand of een folie wrappen. De prijzen hiervoor zijn op aanvraag.

Ook kunnen wij in samenwerking met de zeilmaker een set kussens of dekzeil verzorgen en hebben we goede contacten met de motor dealers om er een motor bij te leveren.


ZIE OOK ONZE VIDEO'S

CONTACT

Bel ons

Telefonische ondersteuning is
beschikbaar van 9 tot 5.
Bel ons gerust!

+31 (0)521 36 1203

E-mail ons

Voor algemene vragen
Kunt u via e-mail contact met ons
opnemen.

info@punterwerf.nl

Bezoek ons

Beulakerweg 48
8355 AJ Giethoorn


Op kaart bekijken